Review, test Teasi One gps fietsnavigatie

Teasi One gps fietsnavigatie

Review, test Teasi One: voordelig fietsnavigatiesysteem

Met een prijs van € 154,90 is de Teasi One één van de meest voordelige fietsnavigatie systemen. Met een gewicht van 120 gram is het een mooi licht en handzaam navigatie apparaat. Met de Teasi One meegeleverd wordt een stuurbevestiging, waarmee de fietscomputer eenvoudig op je stuur kan worden bevestigd. Standaard worden er 2 stuurbevestigingen (meet een verschillende diameter) meegeleverd voor de stuurbevestiging, zodat het altijd past op je stuur.

De Teasi One wordt bediend met het touchscreen en 2 knoppen aan de zijkant van zacht materiaal. De bediening van de fietsnavigatie gaat over het algemeen soepel, alleen bibbert het beeld van de kaart nogal eens als je een locatie wilt zoeken en met je vinger over de kaart beweegt. Je kunt een bestemming eenvoudig invoeren op de Teasi, je hebt hier de keuze uit: adresssen, point of interests (bijvoorbeeld restaurant of bezienswaardigheid) of door gps coördinaten in te voeren.

Voordelen Teasi One
    • voordelige, prijs
    • compact
    • robuuste stuurbevestiging
    • inclusief kaarten Europa
Nadelen Teasi One
    • geen ‘home’ knop
    • afleesbaarheid scherm in zonlicht
    • route functie minder geschikt voor recreatief fietsen

Fietsnavigatie die verrassende routes aan je voorstelt

Test, review Teasi One fiets navigatieDe Teasi One heeft een leuke functie: tour modus. Het navigatiesysteem berekent een fietsroute voor je op basis van verschillende variabelen die je kunt ingeven: afstand, tijd, gemiddelde snelheid en calorieverbruik. Zo kom je op plekken waar je nog niet bent geweest, een leuke optie.

Ondanks dat de Teasi One een erg voordelig fiets navigatiesysteem is, zijn kaarten van Europa inbegrepen. In totaal zijn er maar liefst 27 landen opgenomen. De kaarten zijn gebaseerd op Open Street Map en zijn voorgeïnstalleerd, wel bleek dat er op het toetsel dat wij testen een nogal verouderde versie van de kaarten stond. Voordat je gaat fietsen dus wel even de kaarten updaten. Je kunt ook zelfs fietsroutes maken op je computer en deze in gpx formaat naar het toestel up- of downloaden. Fietsroutes kun je bijvoorbeeld via de website van Bikemap maken.

De fietsnavigatie van Teasi kan goed gebruikt worden voor fiets vakanties. Het scherm toont ook andere gegevens als snelheid, gereden afstand en zelfs je calorieverbruik. Het toestel kan ook fietsroutes van A naar B voor je berekenen. Nadeel kan zijn dat je soms over de grotere wegen wordt gestuurd. Niet handig als je op je recreatief wilt fietsen en juist wat van de natuur wilt zien. Bij toestellen van andere fabrikanten als Mio of Garmin kun je instellen wat voor type fietser je bent. Deze functie kent de Teasi op dit moment niet. Wil je echt lange tochten maken, dan is dit wellicht geen nadeel.

Eindconclusie van Teasi One test

De Teasi One biedt veel waar voor je geld. Met een adviesprijs van € 169,- is het zo’n beetje de goedkoopste fiets navigatie die er op dit moment verkrijgbaar is en toch uitgerust met kaarten van Europa. De helderheid van het scherm kan wel een stuk beter, met fel zonlicht is het scherm moeilijk afleesbaar.

Oorspronkelijk artikel: tijdschrift Connect (uitgave 09/12).

Teasi One kopen met korting bij fiets-navigatie-shop

Related Posts

60 Comments

  1. Jozef - 19/03/2015, 13:39 Reageer

    Ik gebruik de Teasi nu 2 jaar.
    Ben een tourfietser en fiets veel in Nederland, Frankrijk en Spanje.
    De kaarten voldoen prima. Ook de mogelijkheden om eigen tracks te laden zijn voldoende.
    Had na één jaar gebruik met problemen met de display. Apparaat opgestuurd naar de servicedienst en binnen 2 weken
    had ik een nieuwe Teasi. Nu, weer een jaar later heb ik door EIGEN geklungel de software van de Teasi naar de filisteinen geholpen. Na een korte mailwisseling apparaat weer opgestuurd en …. binnen één week was mijn TEASI weer gerepareerd retour. Dus alle hulde voor het serviceteam!

  2. Wil - 19/09/2014, 20:37 Reageer

    ik ben erg tevreden over de gps alleen met zonlicht is het moeilijk te zien op het scherm

  3. Bartjan Groothengel - 18/08/2014, 21:23 Reageer

    Ik wil graag een navigatie voor mijn racefiets, daarnaast heb ik een nieuwe navigatie nodig voor in de auto. Is de Teasi One2 ook te gebruiken als autonavigatie?

    • Bike Brothers - 19/08/2014, 10:33 Reageer

      De Teasi One 2 is niet geschikt voor autonavigatie, u kunt wel profielen instellen: ATB, stadsfiets, racefiets en wandelen. De Mio Cyclo modellen kunt u wel inzetten voor autonavigatie.

  4. marieke - 10/06/2014, 10:11 Reageer

    Beste Bike Brother,
    Wij denken erover om te teasi te kopen.Er staan 27 landen in.Wij gaan dit jaar door Duitsland trekken op de fiets.De fiets is ons vervoer,we vertrekken van huis,in Nederland.
    Wij rijden graag over fietspaden maar ook door het bos,kan hij ook met de kaart die erin zit goed in het bos navigeren?
    Zodat je niet lost bent in de middle of nowhere?
    Groetjes Marieke

    • Bike Brothers - 12/06/2014, 10:01 Reageer

      De Teasi One heeft kaarten van Open Street Map aan bord, hierop staan zowat alle fietspaden. Via instellingen kun je kiezen voor welk type wegen je wel of niet wilt rijden (verhard of onverhard). Je kunt kiezen voor profielen als wandelaar, stadfiets, racefiets en ATB. Fietsen door het bos is dus geen probleem.

  5. adrie - 05/02/2014, 22:05 Reageer

    Hallo Bike Brothers .
    Ik was met teasi aan het [ spelen ] toen er in het scherm een vergroot icoon 3x3cm met de tekst afslaan na 120 m
    is dit standaard in te voeren??? is wel lekker duidelijk. Ik weet niet hoe en wat ik precies heb gedaan .
    Kunnen jullie dit duidelijk uitleggen ????? of dit mogelijk is of is dit toeval????
    MVG ADRIE
    Alvast bedankt. GRAAG EEN REACTE

  6. adri - 26/01/2014, 11:40 Reageer

    Is het mogelijk om een Teasi aan te sluiten op de stroom van een 6 volt brommer??.
    mvg adrie

    • Bike Brothers - 05/02/2014, 21:55 Reageer

      Beste Adrie,
      de vraag is wel hoe stabiel is je brommer continue 6 volt?? ik zou eerder een Teasi powerbank adviseren die je opladen kan met je brommer.

  7. adrie - 22/01/2014, 19:58 Reageer

    Kan ik met de Teasi zelf een rit rijden over harde en onverharde wegen\paden ?? deze dan op laten nemen\
    registreren en dan b.v.b een week later de exacte route herhalen??
    Als ik de geregistreerde rit gaat rijden en ik ga bewust van de route af en ga na b. v.b 500m terug de route op past de
    teasi zich dan weer vanzelf aan ?? Of moet ik precies op de route blijven. ? Of krijg ik dan te horen of te lezen
    indien mogelijk omdraaien en al die gekheid al meer?..
    Graag een reactie.
    MVG Adrie [alvast bedankt ]

    • Bike Brothers - 23/01/2014, 19:35 Reageer

      Routes die u rijdt kunt u opnemen deze worden opgeslagen als GPX-bestanden. Om deze route nogmaals te rijden: Ga naar uw Teasi en kies voor ‘zoeken’ in het ‘navigatie menu’ en vervolgens voor ‘route’, kies in de lijst voor de fietsroute van uw keuze en kies voor ‘GA’. Als u niet bij het startpunt bent van de door u gekozen route, dan berekent de Teasi een route naar het startpunt van de fietsroute waar u kunt beginnen.

      U kunt alleen navigeren over een track, hierdoor krijg je bij afwijkingen/wegopbrekingen etc, in eerste instantie de reactie “keer om”. Na een tijdje zal hij je via een alternatieve route sturen.

  8. Paul Nijman - 11/11/2013, 22:30 Reageer

    Bike Brothers bedankt voor uw tip. Met mijn beperkte computerkennis is het updaten gelukt. Alleen de tip dat ik winzip nodig had miste ik maar ik ben eruit gekomen.
    bedankt voor de service
    groeten Paul

  9. Paul Nijman - 08/11/2013, 14:50 Reageer

    ik heb al enige weken de Teasi pro in gebruik en ben tevreden met het gebruikersgemak
    maar vanmorgen zette ik hem aan om te gaan fietsen en na heel even aktief beeld te hebben gezien ging het scherm op een donkerblauwe kleur zonder beeld en ik kan er niets meer mee beginnen. ik hoor wel de pieptonen maar krijg geen beeld meer. wat kan dit voor oorzaak hebben en kunt u mij daarbij helpen?

    groeten Paul

  10. Liesbeth Broekman - 07/09/2013, 08:05 Reageer

    Hallo bike Brothers,
    Ik heb een probleem. Mijn teasi one blijft op het scherm weergeven het symbool verbonden met de computer. Dit gaat er niet meer af. Ik heb hem vele keren uitgezet maar dit is het scherm wat steeds weer tevoorschijn komt. Wat kan ik doen?

    Groeten van Liesbeth Broekman

  11. Jan - 06/09/2013, 16:42 Reageer

    6 september 2013,
    Geachte Bike Broters,

    Ik heb een vraag. Conrad biedt ook deze Teasi one aan, alleen ze noemen hem Teasi one , Nav-Bik32 € 159,00.
    Is dat dezelfde als die van u, of weer een ander model. Ik word gek van die verschillende prijzen?
    Kunt u mij uitleggen hoe dat zit.
    De zaak waar ik mijn el. fiets heb gekocht, biedt hem aan voor € 199,00
    Dus zeg maar wat moet ik doen.
    Met vriendelijke groet,
    Jan

    • Bike Brothers - 06/09/2013, 16:45 Reageer

      Beste Jan,

      Dit is inderdaad dezelfde fietsnavigatie als die Conrad aanbiedt. De Aldi heeft een paar weken geleden een weekend aanbieding gedaan met de Teasi One, wij zijn met de prijs mee gegaan en hebben de teasi nog even in de aanbieding. De internet advies prijs is € 154,95. U kunt nog even profiteren van deze mooie aanbieding.

      Sportieve groeten,

      Bike Brothers

  12. G. Manka - 22/08/2013, 15:42 Reageer

    Dank voor de super snelle levering van de Teasi One.
    Maar toen. Ik wilde hem updaten en heb per abuis alles gewist!!!
    Dankzij een super-snelle-reactie van Bike Brothers heb ik het hele menu en alle karten terug op mijn Teasi One. Ik wilde mij nogmaals bedanken voor die ongelooflijke snelle reactie en die fijne service!!!
    O ja, bijna vergeten, hij werkt heel goed!!!
    mvg

    • Bike Brothers - 22/08/2013, 15:48 Reageer

      Geachte heer Manka,

      Dank voor uw bericht en graag gedaan natuurlijk!

      Bike Brothers

  13. Jacob - 22/08/2013, 09:24 Reageer

    Ik heb de teasy-one bij een vriend bekeken, maar ik (70 jr) heb moeite met het zien van het scherm in zonlicht. Daar lees ik meer over. Twee vragen: Is de Pro echt veel beter, en hoekan ik dat ergens zien? Of is de nieuwe software 2.0 al een verbetering? Als dit zo is, hoe krijg ik dit dan op de tesy-one?
    Vriendelijke groeten,
    Jacob

    • Bike Brothers - 22/08/2013, 18:02 Reageer

      Beste Jacob,

      Met de nieuwe software update (2.0) is het scherm volgens gebruikers (op bijvoorbeeld Facebook) een hele vooruitgang. De Teasi One heeft een 8,1 cm groot (3,2″ inch) dat anti reflecterend is.
      Het scherm van de Teasi pro is daarnaast niet alleen groter 8,8 cm (3,8″) en wordt het scherm ook van achteren belicht voor betere weergave. Als u naar http://www.teasi.eu gaat kunt u daar een update halen voor de Teasi One. u dient zich dan wel te registreren.

      Vriendelijke groeten, Bike Broters

  14. Barend Houtsmuller - 16/08/2013, 13:14 Reageer

    Beste Bike Brothers
    ik heb alleen Mac-computers. Kunnen de kaarten etc. ook geüpdatet worden via Mac OSX? of is er uitsluitend Windows software voor te krijgen?

    gr
    Barend

    • Bike Brothers - 16/08/2013, 20:20 Reageer

      Een Apple of Mac computer ziet de Teasi One als een externe harde schijf, waardoor het mogelijk is route te exporten en te importeren in gpx formaat. De Teasi One heeft een ingang voor een Micro-SD kaartje. Op dit kaartje kunnen hierop routes in gpx formaat gezet worden.

      De software van de Teasi One updaten met een Mac of Apple computer lukt helaas nog niet, voor een software update heb je echt een Windows computer nodig. Apple kan geen .exe bestanden openen.

      Sportieve groeten, Bike Brothers

      • Bike Brothers - 04/10/2013, 13:34 Reageer

        De software van de Teasi One kan nu ook met Mac of Apple geupdate worden. Van de Teasi Tool is nu ook een Mac versie leverbaar! Met de Teasi tool kan de nieuwste software worden geïnstalleerd en kunnen ook kaarten en routes van en naar de Teasi worden gekopieerd.

    • Bike Brothers - 04/10/2013, 13:36 Reageer

      De software van de Teasi One kan nu sinds deze maand ook met Mac of Apple geupdate worden. Van de Teasi Tool is nu ook een Mac versie leverbaar. Met de Teasi tool kan de nieuwste software worden geïnstalleerd en kunnen ook kaarten en routes van en naar de Teasi worden gekopieerd.

  15. Jeanette - 13/08/2013, 17:22 Reageer

    Ben een beginnende racefietsster. Ik wil dan ook niet in een stad terecht komen, maar hoofdzakelijk op fietspaden. Heb ik dan wat aan dit apparaat?

    Groetjes,
    Jeanette

    • Bike Brothers - 14/08/2013, 10:40 Reageer

      Hallo Jeanette,

      Zeker heb je wat aan dit fietsnavigatie systeem van Teasi. Je kunt er routes mee rijden en alle fietspaden staan erop. Je kunt ook een profiel maken (bijvoorbeeld racefietser) een aangeven welke soort wegen je wilt rijden.

      Sportieve groeten, Bike Brothers

  16. Bart - 13/08/2013, 00:14 Reageer

    Kun je dit apparaat ook gebruiken om te off road rijden?? Aangezien hier ook de bredere zandpaden op staan

    • Bike Brothers - 13/08/2013, 09:50 Reageer

      Hallo Bart,

      De Teasi One en Pro maken gebruik van OSM en TeleAtlas kaarten waar ook onverharde paden op staan, zodat je ook navigeren tijdens wandelen en mountainbiken. Als het geen echt ad is, geeft het toestel een soort van kruimelpad aan.

      Sportieve groeten, Bike Brothers

  17. truus - 12/08/2013, 19:38 Reageer

    Is het ook mogelijk om hier waterkaarten op te downloaden???

    • Bike Brothers - 13/08/2013, 09:51 Reageer

      Beste Truus,

      Nee dat is niet mogelijk, de Teasi ondersteunt alleen OSM en TeleAtlas kaarten speciaal voor fietsers en wandelaars.

      Sportieve groeten, Bike Brothers

  18. Liesbeth Broekman - 04/08/2013, 23:29 Reageer

    Bedankt! Maar nu komt er bij mij geen eindgebruikersovereenkomst in beeld hoewel ik het apparaat geregistreerd heb. Bij selecteren straat kan ik de straat niet intypen, ik krijg een zwart scherm met bovenin de zin: selecteer straat.
    Waar moet ik de kaartactivatiecode invoeren en waar kan ik de code vinden. Er wordt geen verbinding met de satelliet gemaakt en er komt geen kaart in beeld. Bij de registratie klik ik update aan maar er gebeurt dan niets. Kunt U me hierbij ook helpen?
    groetjes van Liesbeth

    • liesbeth Broekman - 11/08/2013, 10:18 Reageer

      Op de site: kopen van een teasi one white is vermeld dat er problemen zijn met de teasy one white. Het apparaat is geleverd met oude software. Daardoor kunnen de kaarten er niet opgezet worden en bij http://www.a-rival.de/nl/karten komt de melding dat de pagina niet kan worden weergegeven. Kan ik bij U de zwarte versie komen halen? Is er een andere oplossing?

      met vriendelijke groeten,
      Liesbeth Broekman

  19. Liesbeth Broekman - 03/08/2013, 14:00 Reageer

    Wij hebben als cadeau een teasy one gekregen en waren er heel erg blij mee. Helaas lukt het ons niet om het toestel te installeren er er fietsroutes in te krijgen. Wie oh wie kan ons helpen? De telefoon van de Bike Brothers wordt niet opgenomen.

    Liesbeth Broekman 06 30564847

  20. Han Charpentier - 30/07/2013, 17:24 Reageer

    Ik zoek een fietsnavigatie zonder te veel toeters en bellen (ben niet handig in dowloaden) en die simpel in gebruik.
    Voornaamste reden waar ik de navigatie voor wil gebruiken is om in een stad snel de weg te vinden. Kan ik gewoon een adres + huisnummer invoeren van waar ik naar toe wil fietsen en navigeert de Teasi One mij dan met gesproken instructies (zoals bij autonavigatie) naar het gewenste adres of moet ik steeds op het schermpje blijven kijken hoe ik moet fietsen?

    • Bike Brothers - 03/08/2013, 14:58 Reageer

      Op de Teasi One kun je ook een adres invoeren waar je heen wilt fietsen. Met een piepje attendeert de Teasi je erop als je moet afslaan of als er een route punt is. De Teasi beschikt niet over gesproken navigatie, de Teasi Pro die binnenkort uitkomt wel.

      Vriendelijke groeten, Bike Brothers

  21. marieke - 29/07/2013, 19:40 Reageer

    zit er een hoogtemeter op,hartslagmeter, afstand,snelheid,kun je ook zelf routes installeren van de computer?

    • Bike Brothers - 30/07/2013, 16:42 Reageer

      Hallo Marieke,

      De Teasi One meet afstand, snelheid, kalorieverbruik, hoogte (GPS). Je kunt er ook geocaching mee doen en je gereden route wordt geregistreerd.
      Een hartslagmeter kan niet worden aangesloten, daarvoor moet je straks een Teasi pro nemen.

      Sportieve groet, Bike Brothers

  22. Frank Janssen - 28/07/2013, 20:05 Reageer

    Hallo,

    is dit navigatiesysteem ook geschikt voor de bromscooter? Zijn er dan ook bevestigingsbeugels te krijgen voor bijvoorbeeld op de spiegelsteunen o.i.d.?

    Alvast bedankt voor het meedenken en misschien koop ik wel zo’n ding

    • Bike Brothers - 30/07/2013, 17:12 Reageer

      Hallo Frank,

      Sinds kort is er ook een bevestiging set voor de scooter verkrijgbaar, de Teasi one scooter fix. Deze steun kan aan een dunnere stang bevestigd worden, bijvoorbeeld aan de spiegels. Verkoop prijs is € 12,90, wij denken erover op dit artikel ook in de shop op te nemen.

      Vriendelijke groet, Bike Brothers

      • Frank Janssen - 12/08/2013, 12:29 Reageer

        Laat even weten wanneer de teasi scooter fix te bestellen is.
        Alvast bedankt.

      • Francisca - 12/08/2013, 21:44 Reageer

        Ik heb dus een snorscooter gaat dus 25km en wou daarvoor een navigatie aanschaffen, vroeg me dus af of de gps fietsnavigatie ook bruikbaar is voor de snorscooter. Ik wou deze zomer van Amsterdam naar Volendam rijden.

        • Bike Brothers - 13/08/2013, 09:53 Reageer

          Hallo Francisca,

          Zeker! Je kunt de Teasi ook voor de scooter gebruiken, omdat je ook vaak van fietspaden gebruik maakt.

          Bike Brothers

  23. fons - 15/07/2013, 17:15 Reageer

    is de display in het Nederlands?

    • Peter Baakman - 15/07/2013, 18:48 Reageer

      Op de Teasi One zijn de volgende talen in te stellen:
      Nederlands
      Duits
      Engels
      Spaans
      Frans
      Italiaans
      Tsjechisch
      Hongaars
      Pools

  24. Maarten - 14/07/2013, 17:38 Reageer

    Gisteren bood Aldi dit apparaat aan. Is dit een andere versie?

    • Bike Brothers - 15/07/2013, 22:01 Reageer

      Hallo Maarten,

      Dit is exact hetzelfde toestel waar de Aldi een actie mee heeft gedaan afgelopen zaterdag. De Teasi was al snel uitverkocht bij de Aldi.

      Sportieve groet, Bike Brothers

  25. gerard va osch - 12/07/2013, 12:30 Reageer

    Kan hiermee ook knooppunten routes rijden. Zijn deze te importeren ??

    • Bike Brothers - 13/07/2013, 11:54 Reageer

      Via bijvoorbeeld routeyou.com kunt u ook knooppunten routes moeten en deze route dan als gpx bestand kopiëren naar de Teasi.

  26. Marian - 12/07/2013, 09:11 Reageer

    Wij denken er over om een Teasi one aan te schaffen. Werijden vaak met de auto en fietsen achterop naar een bos.
    Daar parkeren en op goed geluk rond fietsen. Het probleem is dan vaak hoe we weer terug bij de auto komen, waar stond die ook al weer. Kan je op de kaart je startpunt vastzetten zodat je weer terugkomt?

    • Bike Brothers - 13/07/2013, 11:52 Reageer

      Geachte heer en mevrouw Dodewaard,

      U kunt op de teasi een locatie of point of interest vast zetten en deze kiezen als eindbestemming als u ergens bent en weer terug naar dat punt wilt. Dat werkt heel eenvoudig! De Teasi one is een goede keus, ons best verkopende fiets navigatie systeem.

      Met vriendelijke groeten, Bike Brothers

  27. mar-ine - 10/07/2013, 09:28 Reageer

    Kun je met dit apparaat ook geocachen? Zie http://www.geocaching.com en zo ja hoeveel caches kunnen geladen worden?

    • Bike Brothers - 11/07/2013, 13:17 Reageer

      De Teasi One is ook geschikt voor geocaching. Je kunt er eenvoudig gps coördinaten op invoeren. Het apparaat beschikt over een 4 gigabyte flash geheugen. Je zult niet gauw geheugen tekort hebben.

  28. R.Bakker - 10/07/2013, 00:14 Reageer

    Wij zouden de teasi one gps
    Voor de aangespannen paardensport willen gebruiken dus ook voor bos paden kan dat.
    Gr . Renate

    • Bike Brothers - 11/07/2013, 13:19 Reageer

      Hallo Renate,

      De Teasi One is ook geschikt voor wandelen en onverharde paden, gebruik voor paardensport moet geen probleem zijn. Je kunt ook wandelroutes importeren als gpx bestand.

      Sportieve groet, Bike Brothers

  29. Erik - 01/04/2013, 16:43 Reageer

    Dank voor de super snelle levering van de Teasi One. Vandaag (01/04/2013) heb ik hem getest tijdens een rit van 60km langs Maas en Waal. Het apparaat werkt perfect en is gemakkelijk te bedienen. Top.
    Een minpuntje; de navigatie houdt géén rekening met veerboten! Je wordt telkens naar de dichtstbijzijnde brug gedirigeerd en dat is een instinker. In dat geval dus eerst de kaart preview gebruiken nadat de route gecalculeerd is en als je ziet dat dat niet goed gaat, opnieuw route plannen naar dichtstbijzijnde dorpje waar de veerboot is. (dan moet je dat wel weten).

    • Lia - 08/07/2013, 22:04 Reageer

      Hallo,

      Ik overweeg ook om hem aan te schaffen, ik heb nog een paar vraagjes.
      Kun je er ook on track routes inladen?
      Staan er ook kleine bospaadjes in of alleen grote?
      Hoe lang gaat de accu mee?
      En hoe lang duurt het opladen ervan?
      Is hij ook hanteerbaar voor kinderen?

      in afwachting met een vriendelijke groet, Lia

      • Bike Brothers - 09/07/2013, 18:08 Reageer

        Hallo Lia,

        Je kunt op de Teasi gpx bestanden zetten en dus ook on Track routes. Op de kaarten staan ook de kleinere bospaden, de Teasi is ook geschikt voor wandelen en geocaching. De accu is met een uur opgeladen en gaat 10-12 uur mee bij normaal gebruik. De Teasi heeft een duidelijke en gebruikersvriendelijke menustructuur. Kinderen kunnen er goed mee overweg, afhankelijk van hun leeftijd natuurlijk ;-)

        Sportieve groet, Bike Brothers

    • Jaap - 12/08/2013, 18:54 Reageer

      De kaartinformatie is niet zo actueel, maar je kan zelf de laatste versie van Open Streetmap (openstreetmap.org) bijwerken, dan heb je wel alles actueel, zoals veerboten. Kijk maar op de site, er is een speciale versie voor fietsroutes!

Laat een bericht achter:

Geen zorgen, je mail adres wordt niet gepubliceerd. * verplichte velden

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>